Cărti editate de COMPUTER LIBRIS AGORA

c_limbaj_C.jpg (13730 bytes)

Limbajul C

autor Liviu Negrescu

ISBN 973-96494-9-1
318 pagini, pret:  29.000 Lei

Această carte este concepută în conformitate cu Programa analitică a clasei a XI-a, profilul Informatică. Ea poate fi considerată o introducere elementară în limbajul C. Fiecare noțiune este explicată în mod clar și utilizată în programe simple. Deasemenea, capitolele sunt însoțite de exerciții propuse care contribuie la fixarea și ințelegerea noțiunilor întâlnite în capitolele respective.
Cartea se adresează atât elevilor cât și celor interesați să se inițieze în limbajul C care în prezent este unul dintre cele mai utilizate limbaje de programare.

Liviu Negrescu este cercetator principal gr.I la societatea SOFTWARE ITC S.A., filiala Cluj, unde se ocupă cu dezvoltări de programe de sistem și aplicative. În același timp, desfășoară o activitate didactică prestigioasă de peste  15 ani, la Facultatea de Calculatoare de la Universitatea Tehnică din Cluj. În decursul anilor a fost titular a mai multe cursuri, ca de exemplu:

Limbaje de programare și compilatoare;
Proiectarea translatoarelor etc.

Liviu Negrescu are o serie de lucrări științifice publicate în diferite reviste de specialitate. În colaborare cu alți cercetători de la SOFTWARE ITC S.A. a implementat sisteme cu aplicații în diferite domenii:

Construcția de compilatoare;
Interfețe utilizator;
Prelucrări de date din domenii economice si medicale.

Liviu Negrescu este autorul mai multor cărți apărute în decursul anilor, cu privire la diferite limbaje de programare (CPL1-subset al limbajului PL/1, CDL-limbaj de descriere al compilatoarelor precum și referitoare la limbajele C și C++. Lucrarea beneficiază de experiența vastă a autorului câștigată atât în activitatea de cercetare cât și în cea didactică

       
 

Pentru modalitatea de comenzi selectați aici.

Computer Libris AGora Computer LIBRIS Agora    webmaster@agora.ro